Во овој момент, на Германски - Serbian Речник има голем број на 1,345 зборови во германски како 3,801 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го159,248 / изрази , меѓу 845 денес.
Тагови: Германски - Serbian речник,Германски, Serbian , речник, преводи, онлајн речникГермански, Германски -Serbian преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на recnik.ws
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0140 / 0.0082 (19)
Вратете се на почетокот