Во овој момент, на Македонски - Serbian Речник има голем број на 17,151 зборови во македонски како 23,522 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го587,498 / изрази , меѓу 3,114 денес.
Тагови: Македонски - Serbian речник,Македонски, Serbian , речник, преводи, онлајн речникМакедонски, Македонски -Serbian преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на recnik.ws
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0147 / 0.0087 (19)
Вратете се на почетокот