Во овој момент, на Serbian - Германски Речник има голем број на 1,163 зборови во serbian како 3,968 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го74,802 / изрази , меѓу 397 денес.
Тагови: Serbian - Германски речник,Serbian, Германски , речник, преводи, онлајн речникSerbian, Serbian -Германски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на recnik.ws
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0117 / 0.0062 (19)
Вратете се на почетокот