Во овој момент, на Serbian - Македонски Речник има голем број на 17,803 зборови во serbian како 26,203 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го314,968 / изрази , меѓу 1,670 денес.
Тагови: Serbian - Македонски речник,Serbian, Македонски , речник, преводи, онлајн речникSerbian, Serbian -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на recnik.ws
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0177 / 0.0123 (19)
Вратете се на почетокот