Në këtë moment, Fjalor Anglisht - Serb ka një numër prej 17,151 fjalët në anglisht si 23,522 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 587,498 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 3,114 sot.
Tags: Fjalor Anglisht - Serb, Anglisht, Serb, fjalor, përkthime, në internet fjalor Anglisht, shërbimin e përkthimit Anglisht - Serb, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga recnik.ws
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0144 / 0.0077 (19)
Mbrapsht në krye