Në këtë moment, Fjalor Gjermanisht - Serb ka një numër prej 1,345 fjalët në gjermanisht si 3,801 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 159,248 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 845 sot.
Tags: Fjalor Gjermanisht - Serb, Gjermanisht, Serb, fjalor, përkthime, në internet fjalor Gjermanisht, shërbimin e përkthimit Gjermanisht - Serb, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga recnik.ws
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0158 / 0.0079 (19)
Mbrapsht në krye