Në këtë moment, Fjalor Serb - Gjermanisht ka një numër prej 1,163 fjalët në serb si 3,968 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 74,802 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 397 sot.
Tags: Fjalor Serb - Gjermanisht, Serb, Gjermanisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Serb, shërbimin e përkthimit Serb - Gjermanisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga recnik.ws
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0136 / 0.0081 (19)
Mbrapsht në krye